На Кіровоградщині в ДТП загинули три підлітки. За кермом був поліцейський напідпитку
Категорія
Україна
Дата публікації

На Кіровоградщині в ДТП загинули три підлітки. За кермом був поліцейський напідпитку

На Кіровоградщині в ДТП загинули три підлітки. За кермом був поліцейський напідпитку
Джерело:  online.ua

25 червня на трасі «Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя» сталася смертельна аварія, в якій загинули три 17-річні дівчини, ще двоє постраждали. За кермом був поліцейський напідпитку.

Джерело: Кіровоградська обласна прокуратура

Смертельна ДТП у Кіровоградській області

У прокуратурі повідомили, що 25 червня водій автомобіля «Mercedes-Benz», рухаючись автодорогою «Кропивницький-Кривий Ріг- Запоріжжя», неподалік смт. Новгородка, грубо порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість, не справився з керуванням та допустив зʼїзд авто в кювет з подальшим перекиданням.

У салоні легковика перебувало пʼятеро пасажирів - випускників однієї із місцевих шкіл.

Через аварію троє шістнадцятирічних дівчат загинули на місці. Ще двоє пасажирів - хлопець 2005 року народження та дівчина 2007 року народження - отримали тілесні ушкодження.

Встановлено, що за кермом автомобіля перебував сержант поліції Кропивницького РВП ГУНП в Кіровоградській області.

Він керував автівкою у стані алкогольного спʼяніння. Наразі правоохоронця затримано.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру та обрання запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме перед судом про застосування безальтернативного запобіжного заходу - тримання під вартою.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?