Я не вживала наркотиків. Депутатка Ар’єва відреагувала на звинувачення після ДТП
Категорія
Україна
Дата публікації

Я не вживала наркотиків. Депутатка Ар’єва відреагувала на звинувачення після ДТП

Я не вживала наркотиків. Депутатка Ар’єва відреагувала на звинувачення після ДТП
Джерело:  online.ua

Депутатка Київради Ярина Ар’єва публічно визнала свою провину у ДТП, проте заперечує, що знаходилися у за кермом у стані наркотичного сп'яніння. Вона називає ці звинувачення "спланованою дискредитацією".

Джерело: Ярина Ар’єва 

Депутатка Ярина Ар’єва відреагувала на звинувачення після ДТП у Києві

Я не вживала ніяких наркотиків! Експертиза, зроблена після ДТП нічого не виявила і у мене навіть не забрали водійські права. Раптом через півроку випливає експертиза зі слідами наркотиків, яких я не вживала. Через півроку! - заявляє депутатка.

Ярина Ар’єва звертає увагу на те, що протягом останніх двох місяців вона активно брала участь в акціях проти УПЦ біля Лаври.

За її словами, ієрархи Московського патріархату, мовляв, мають великий вплив на правоохоронні органи, і "це є явно спланована дискредитація".

Вона також додала, що не встигла зреагувати, визнала свою провину і повідомила, що наразі "завершуються перемовини з представниками постраждалої жінки".

ДТП відбулось під час блекауту півроку тому, ввечері 27 листопада. Постраждала жінка раптово вийшла на дорогу без світловідбиваючих елементів, я не встигла зреагувати. Добре, що їхала з дозволеною швидкістю, що показала експертиза. Моя родина одразу почала допомагати цій жінці з лікуванням, чому є всі підтвердження. Мені дуже шкода і я, як водій, визнаю свою провину... Але я категорично спростовую, що вживала наркотики, - зазначає Ар'єва.

Що відомо про ДТП, яке спровокувала Ар'єва

Правоохоронці повідомили про підозру депутатці Київради Дарині Ар'єві у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’яніння.

Аварія відбулася ще 27 листопада 2022 року в Оболонському районі столиці.

Потерпіла жінка отримала переломи ключиці та щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?