У Києві на Позняках пролунав вибух, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві на Позняках пролунав вибух, є загиблі

У Києві на Позняках пролунав вибух, є загиблі
Джерело:  online.ua

Кривава трагедія сталася в ніч на 28 квітня у одній з багатоповерхівок столичного мікрорайону Позняки. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інформатор», в результаті вибуху в будинку за адресою Вишняківська 9, загинуло двоє людей – 44-річний чоловік та його 38-річна співмешканка.

За даними поліції, вибух стався через детонування гранати, яку приніс із собою чоловік. Ще одна жінка – мати загиблої, яка теж знаходилася в квартирі під час трагедії, не постраждала, оскільки в момент вибуху перебувала в іншій кімнаті.

Причиною детонування вибухового пристрою, за попередньою інформацією, стала сварка на кухні. Під час суперечки чоловік витягнув гранату та почав погрожувати своїй цивільній дружині. За кілька секунд пролунав вибух.

За словами матері загиблої, співмешканець її доньки не служив в армії та не перебував на Донбасі. Тому звідки у нього з’явилася граната, вона не знає.

Як повідомляють у поліції, смерть чоловіка після вибуху сталася миттєво. Жінка була госпіталізована з численними ушкодженнями життєво важливих органів та померла за кілька годин у лікарні.

Нагадаємо, що поліція Шрі-Ланки оголосила про затримання підозрюваних в організації серії вибухів, в результаті яких 21 квітня загинуло понад 250 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?