У Києві націоналісти штурмують телеканал "НАШ"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві націоналісти штурмують телеканал "НАШ"

У Києві націоналісти штурмують телеканал "НАШ"
Джерело:  online.ua

Після звістки про те, що указом глави держави Володимира Зеленського були заблоковані проросійські телеканали, які належать куму Путіна Віктору Медведчуку, 4 лютого під будівлею телеканалу "НАШ" на вулиці Жилянській у Києві зібралися націоналісти. Вони вважають, що команда президента забула закрити ще один канал, якому, за їхніми словами, немає місьця в українському медіапросторі. Після того як почався штурм каналу — відбулася сутичка між активістами і правоохоронцями. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  Facebook-сторінки організаторів акції, а також заяви телеканалу "НАШ"

Націоналісти вимагають негайно закрити канал. Варто звернути увагу на те, що організували цю акцію протесту націоналістичні організації "Основа майбутнього" (крило "С14"), "СОКІЛ", "Правий сектор", "Спілка ветеранів війни з Росією". В анонсах акції вони поскаржилися на те, що команда Володимира Зеленського не помітила всіх агентів впливу Кремля.

"Закликаємо всіх патріотів зупинити агресію Росії в інформаційному просторі та заставити замовкнути ворожу пропаганду назавжди. Всі під мураєвський телеканал "Наш"! Закриємо разом рупор ординського Кремля", —йдеться в заяві "Правого сектору".

Журналісти телеканалу відреагували на штурм їхньої будівлі миттєво: вони заявили, що у будні час на акції і протести мають лише безробітні, які не платять податків. Активістів ведучі "НАШ" запросили на роботу. Наразі біля будівлі чатують десятки правоохоронців. Після того, як сталася сутичка, деяких активістів затримали.

Один із активістів, Євген Карась, звинуватив ведучих телеканалу в тому, що вони "сидять у тилу і жирують, показують в ефірі брехню", яку дивляться російські бойовики на Донбасі, а потім, як наслідок, вбивають українських громадян. Карась стверджує, що йому відомо, що канал "Наш" дивляться окупанти, бо дізнався про це під час відвідування прифронтової Авдіївки.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, РНБО поставила крапку у ситуації з блокуванням каналів Медведчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?