У Києві планують нові важливі переговори Україна-ЄС - подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Києві планують нові важливі переговори Україна-ЄС - подробиці

У Києві планують нові важливі переговори Україна-ЄС - подробиці

Між Україною та Євросоюзом відбудуться масштабні переговори щодо "ревізії" умов двосторонньої торгівлі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За словами торгового представника Києва Тараса Качки, зустрічі заплановані на 18-19 грудня. З відповідною заявою він виступив на конференції "Торгові війни: мистецтво захисту".

"19-20 грудня у Брюсселі ми проведемо засідання торгового комітету. Ми вже домовилися про те, що в його рамках проведемо аналіз нинішньої ситуації в умовах нашої торгівлі. І тому за його результатами ми маємо остаточно сформулювати нашу стратегію по оновленню та модернізації угоди",- стверджує представник.

Нещодавно про важливість оновлення угоди між Брюсселем та Києвом заявив віцепрем'єр-міністр з питань євроінтеграції Дмитро Кулеба. Він вважає, що необхідна модернізація, а не просто перегляд.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Євросоюзу нещодавно заявила, що українському уряду необхідно впроваджувати реформи паралельно з інклюзивним законодавчим процесом. Брюссель нагадав Києву про важливість реформування судової галузі, а також врегулювання питань з економіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?