У Києві посилили карантин через COVID-19: що необхідно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві посилили карантин через COVID-19: що необхідно знати

У Києві посилили карантин через COVID-19: що необхідно знати
Джерело:  online.ua

Київська міська державна адміністрація посилила обмеження на тлі пандемії коронавірусу COVID-19, які були чинними у столиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу адміністрації.

За офіційними даними, перш за все заборонена робота кіосків — з фастфудом та кавою.

"Окрім того, у столиці вводиться обов’язковий "масочний режим" для людей, які перебувають в адміністративних, виробничих приміщеннях та у громадському транспорті. Забезпечити впровадження "масочного режиму" мають Національна поліція та районні в місті Києві державні адміністрації", - зазначили в мерії.

Згідно з оновленим рішенням влади, у магазинах та супермаркетах заборонено продавати алкогольні напої на розлив та готувати й продавати каву чи кавові напої.

Нагадаємо, станом на 24 березня у столиці зареєстрували 29 випадків коронавірусу COVID-19. Загалом в Україні хворих зафіксовано 97. Три з них померли, а один одужав.

Як повідомляв ONLINE.UA, перший заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко зробив українцям важливе попередження. Він звернув увагу на те, що в Україні коронавірусом, за різними оцінками, можуть заразитися від 200 тисяч осіб до мільйонів. Проте, за його словами, цього можна уникнути, якщо дотримуватися карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?