У Києві продовжили комендантську годину
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві продовжили комендантську годину

У Києві продовжили комендантську годину
Джерело:  online.ua

З 26 лютого у Києві продовжують комендатську годину. Тепер обмеження діятимуть з 17:00 до 08:00. Такий розклад поки що запровадили до 28 лютого.

Джерело: КМДА

Комендантська година у Києві діятиме з 17.00 до 08.00

Мер Києва Віталій Кличко пояснив, що комендантську годину продовжили для більш ефективної оборони столиці та безпеки її мешканців. Він попередив, що всі цивільні особи, які перебувають на вулиці в період комендантської години, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Для більш ефективної оборони столиці та безпеки її мешканців з сьогоднішнього дня, 26 лютого 2022 року, комендантська година діятиме з 17:00 до 08:00. Такий час комендантської години запроваджується до ранку 28 лютого, - уточнив Кличко.

Також мерія Києва закликала місцевих жителів бути уважними та повідомляти в поліцію про мітки ворожих диверсантів, які вони розставили по всьому Києву.

Кличко запевнив, що Київ надійно борониться українськими захисниками. Він попросив киян без необхідності не виходити на вулицю, а у разі повітряної тривоги залишатись у укриттях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?