У Києві п'яний з "ксивою" радника міністра скоїв ДТП і втік: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний з "ксивою" радника міністра скоїв ДТП і втік: з'явилися фото

У Києві п'яний з "ксивою" радника міністра скоїв ДТП і втік: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Києві за вчинення ДТП затримали п'яного чоловіка на Mazda з фальшивою ксивою радника міністра інфраструктури.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спільноти "Київ Оперативний".


Читайте також: У Києві водій крутого позашляховика збив пішохода, побив його і поїхав далі: з'явилися фото


Інцидент трапився в районі вулиці Маршала Тимошенко, водій Mazda влаштував аварію, після чого зник з місця події. Інформацію про ДТП передали патрулям Оболоні, після чого чоловіка в стані сильного алкогольного сп'яніння затримали.


Затриманий Роман Булах представлявся радником міністра інфраструктури, погрожував правоохоронцям і мав характерний пропуск на автомобілі, однак, як пояснив сам міністр Володимир Омелян, ніякого відношення до відомства не мав.


Пізніше на місце інциденту приїхала мати затриманого і намагалася "повирішувати" конфлікт. У мережі з'явилися фото з місця події.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві відбулася погоня патрульних за п'яним водієм Mercedes, після чого "адвокат" порушника переслідував правоохоронців і погрожував їм.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?