У Києві сталася стрілянина – поранено відомого журналіста
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталася стрілянина – поранено відомого журналіста

У Києві сталася стрілянина – поранено відомого журналіста
Джерело:  Еспресо

Вчора ввечері невідомий зловмисник влаштував стрілянину у київському барі «Портер Паб». Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Еспресо», в результаті вогнестрільне поранення отримав журналіст телеканалу «Настоящее время» Володимир Рунець. Цей канал фінансується урядом США і є спільним проектом «Радіо Свобода» та «Голосу Америки».

За попередньою інформацією правоохоронних органів, стрілянина виникла в результаті сварки. Спочатку невідомий зловмисник вистрілив у барі з мисливського карабіну в підлогу. Після цього відвідувачі відібрали у нього зброю.

Однак, чоловіка це не зупинило. Він вийшов з бару і невдовзі повернувся до нього, вже маючи в руках пістолет «Макарова». Як стверджують свідки, вогнепальну зброю він дістав зі свого автомобіля, який було припарковано неподалік «Портер Паб».

В результаті сварка переросла в стрілянину. Журналіст Рунець отримав кулю в праву стопу. Пізніше стрілець самостійно здався поліції, прийшовши в Оболонський райвідділ.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, на скільки цього року зростуть ціни на алкоголь та сигарети в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?