У Києві відкрили онлайн-запис на вакцинацію проти коронавіруса
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві відкрили онлайн-запис на вакцинацію проти коронавіруса

У Києві відкрили онлайн-запис на вакцинацію проти коронавіруса
Джерело:  online.ua

У Києві відкрили попередній запис на масову вакцинацію проти коронавіруса на території Міжнародного виставкового центру. Тепер можна обрати зручний день і час, щоб не стояти у черзі.

Джерело: сервіс Helsi

Масова вакцинація на території Міжнародного виставкового центру проводиться кожні вихідні - суботу та неділю. У перші тижні там можна було отримати щеплення в порядку живої черги тим, хто записався на щеплення через портал "Дія". В результаті, в МВЦ виникли величезні черги, в яких стояли годинами кияни заради щеплення.

Щоб оптимізувати процес вакцинації і запобігти скупченню людей, 9 червня було відкрито попередній запис на масову вакцинацію в Кіеве. Записатися на щеплення можна через сервіс Helsi.

Як записатися на щеплення проти коронавіруса в Києві

Щоб записатися на щеплення проти COVID-19, потрібно:

  • зайти на сайт сервісу Helsi;

  • вибрати зручний день і час для вакцинації;

  • підтвердження запису буде направлено в смс-повідомленні , його потрібно буде показати при вході в пункт вакцинації разом з паспортом і попередньо зареєстрованої заявки на щеплення в додатку "Дія".

Після вакцинації всі дані про щеплення і міжнародне свідоцтво про вакцинацію будуть доступні в додатку Helsi. До речі, нагадування про необхідність введення другої дози також надійде в додатку Helsi.

Нагадаємо, Міжнародний виставковий центр знаходиться в Києві по вул. Броварський, 15 (корпус 4, вхід 4-А, ст. Метро «Лівобережна»). Там кожні вихідні можуть зробити щеплення від коронавіруса кияни у віці старше 18 років. Вакцинація проти COVID-19 - безкоштовна, вона проводиться в рамках Державної програми.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?