МОЗ відкрило запис на щеплення від коронавіруса для жителів ОРДЛО і Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

МОЗ відкрило запис на щеплення від коронавіруса для жителів ОРДЛО і Криму

МОЗ відкрило запис на щеплення від коронавіруса для жителів ОРДЛО і Криму
Джерело:  online.ua

3 червня МОЗ України відкрило запис на вакцинацію від коронавіруса для жителів ОРДЛО і Криму. Записатися на щеплення можуть особи, які належать до пріоритетних груп - в першу чергу люди похилого віку у віці 65 років і старше.

Джерело: пресслужба МОЗ

Імунізація буде проводитися вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech в 10 пунктах щеплення на підконтрольних українському уряду територіях Донецької, Луганської та Херсонської областей. Ці пункти розташовані поблизу контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ).

Пункти вакцинації - адреси

Як записатися на щеплення від коронавіруса - інструкція

  • Щоб записатися на щеплення від коронавіруса, потрібно зателефонувати на номер контакт-центру МОЗ з питань протидії COVID-19 - 0 800 60 20 19.

  • Під час запису оператору необхідно повідомити населений пункт проживання (уточнивши, що зараз він тимчасово окупований), вказати особисті дані (ПІБ) і вибрати найбільш зручний пункт щеплення.

  • Після запису на вакцинацію оператор надішле СМС-повідомлення з унікальним ідентифікатором на український номер телефону або лист на електронну пошту, якщо такого номера немає.

  • Для запису на отримання другої дози вакцини необхідно буде знову зателефонувати до контакт-центру.

У МОЗ нагадали, що громадяни, які готові пройти вакцинацію і мають унікальний ідентифікатор з підтвердженням запису на щеплення, не повинні проходити самоізоляцію або обсервацію при перетині КПВВ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?