У Києві відкрили стрілянину і поранили чоловіка: стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві відкрили стрілянину і поранили чоловіка: стали відомі деталі

У Києві відкрили стрілянину і поранили чоловіка: стали відомі деталі
Джерело:  Еспресо

У центрі Києва четверо невідомих в масках поранили чоловіка і викрали у нього сумку зі $150 тисячами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.
Інцидент стався в п'ятницю, 10 березня, близько 15:50, на вул. Кіквідзе, 3. Повідомляється, що після пограбування зловмисники зникли з місця події на автомобілі Volkswagen білого кольору.
Незважаючи на вогнепальне поранення в ногу, потерпілий поїхав за нападниками, намагаючись їх наздогнати. У Києві введено план "Перехоплення" з розшуку і затримання злочинців.
Читайте також: П 'яний військовий ходив по центру Києва з сумкою гранат: опубліковані фото
Українські Новини, посилаючись на джерело в поліції, передає, що 30-річний потерпілий - безробітний - отримав 3 поранення з травматичної зброї в ногу, живіт і руку, він госпіталізований. Правоохоронці почали розслідування.
Як повідомляв ONLINE.UA, 8 березня на вулиці Антоновича (колишня Горького) в центрі Києва був розстріляний автомобіль Mercedes: водій машини був убитий на місці, поранення отримала дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?