У Києві викрито підпільну друкарню бойовиків ДНР - журналіст
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві викрито підпільну друкарню бойовиків ДНР - журналіст

У Києві викрито підпільну друкарню бойовиків ДНР - журналіст
Джерело:  online.ua

У Києві викрито підпільну друкарню, на якій виготовлялись фальшиві документи для бойовиків так званих ДНР-ЛНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Андрія Цаплієнка.

Читайте також: Зрадники на Донбасі маскуються прапором України: з'явилося фото

"Не Донецьк, і не Луганськ, і навіть не Москва. Саме в Києві виготовляють документи для ватажків бойовиків. Контррозвідка накрила цілий сервіс документальної підтримки ОРДЛО. Справа була поставлена на широку ногу. Паспорти, свідоцтва про права влаcності і навіть диплом вчителя історії. Повний паперовий супровід сепаратистам забезпечували в одній з столичних квартир", - повідомив журналіст.

За інформацією Цаплієнка, фінансувалась підпільна друкарня "Міністерством державної безпеки ДНР", що повністю контролюється ФСБ РФ.

"Вражає пакет замовлень підпільних друкарів. Оперативники знайшли підробні дипломи про вищу освіту для начальника 2 управління ("військова контррозвідка") так званої "МГБ ДНР" Каминіна Валерія Вікторовича (псевдо "Док"), співробітника підрозділу агентурної розвідки того ж самого закладу Галані Олександра Геннадійовича (відомий, як "Майор") та начальника служби безпеки бригади "Призрак" так званої "ЛНР" Ковальова Леоніда Валерійовича (позивний "Борець"). Уся трійця представлена на сайті "Миротворець", - написав Цаплієнко.

 У мережі прокоментували публікацію Цаплієнка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що у так званій ЛНР заявили про готовність відновити залізничні пасажирські маршрути з Києвом і Одесою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?