У Києві затримали начальника Голосіївського військкомату — відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві затримали начальника Голосіївського військкомату — відома причина

У Києві затримали начальника Голосіївського військкомату — відома причина
Джерело:  online.ua

ДБР у Києві затримала начальника київського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він брав участь у схемі з незаконного переправлення чоловіків за кордон.

Джерело: ДБР

У Києві затримали начальника районного ТЦК

Правоохоронці зазначають, що затриманий був спільником начальника одного з управлінь штабу командування Сухопутних військ ЗСУ, якого раніше викрили на корупційній схемі переправлення за кордон громадян призовного віку.

За розробленою організаторами схемою, чоловікам оформлювався пакет фіктивних документів про нібито непридатність до військової служби. Вартість послуги становила 10 тисяч доларів США, - йдеться у повідомленні.

Працівники ДБР зафіксували отримання спільниками грошей від декількох військовозобов’язаних.

Їм оголошено підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України), що передбачає позбавлення волі до 9 років.

В Офісі генпрокурора уточнили, що затримано начальника Голосіївського військкомату.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, що напередодні начальнику управління штабу командування Сухопутних військ ЗСУ, який також обіймає посаду начальника відділу у Київській міській військовій адміністрації, повідомили про підозру за фактом незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Наразі його тримають під вартою з альтернативою внесення застави у сумі понад 1, 8 млн грн.

Читайте також:

  • Посадовець зі штабу Сухопутних військ ЗСУ за 10 тис дол "допомагав" чоловікам виїхати за кордон

  •  На Закарпатті військком змушував солдат будувати йому маєток — ДБР

  • Троє депутатів Київради отримали підозру в ухиленні від військової служби — ДБР

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?