У Києві зловили феєрично п'яного водія: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві зловили феєрично п'яного водія: опубліковано відео

У Києві зловили феєрично п'яного водія: опубліковано відео

У Києві співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль з п'яним водієм, рівень сп'яніння якого виявився в 13 разів вище норми.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт патрульної поліції.
Як повідомили в прес-службі, близько 12 години дня 10 лютого інспектори помітили автомобіль Renault Clio, який грубо порушив правила дорожнього руху в Деснянському районі міста.
Після того, як порушника зупинили, він спочатку "наполегливо ігнорував патрульного поліцейського, який звернувся до нього, а потім натиснув на педаль газу і помчав вулицею".

Читайте також: П 'яний депутат влаштував лютий дебош зі стріляниною та ДТП: з'явилося відео
Поліцейські наздогнали і заблокували втікача вже через кілька хвилин, і одразу ж помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння.
"Мене здивувало, що в такому стані він зміг керувати авто і навіть тікати від нас", - розповів один з учасників інциденту.
Під час перевірки на алкотестері прилад показав в крові 46-річного чоловіка 2,72 проміле алкоголю.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі виник гучний скандал, пов'язаний з тим, що в Харкові патрульні не змогли затримати п'яного водія, який виявився співробітником СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?