У Києві знову відкрили стрілянину: виною став курс долара
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знову відкрили стрілянину: виною став курс долара

У Києві знову відкрили стрілянину: виною став курс долара

У Києві троє чоловіків влаштували конфлікт в обмінному пункті, в результаті чого один чоловік постраждав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Києві.

Читайте також: В Ки єві зі стріляниною намагаються затримати озброєного чоловіка: з'явилися фото
На вулиці Малишка в Дніпровському районі в обмінному пункті двоє чоловіків почали лаятися через невдоволення курсом долара, а також кидатися битися з жінкою-касиром, через що вона подзвонила чоловікові і попросила терміново прийти. 44-річний чоловік касира обмінного пункту прийшов на місце інциденту і зробив буйним відвідувачам зауваження, через що один з незадоволених курсом обміну валют накинувся на нього, почав бити руками і ногами.
Чоловік зміг вирватися і вибігти на вулицю, після чого дістав зареєстрований травматичний пістолет і попередив, що буде стріляти. Нападники, які пізніше виявилися батьком і сином, погодилися закінчити суперечку мирно і віддалилися, проте незабаром молодший з них повернувся. В результаті нової бійки 20-річний студент отримав поранення передпліччя і стегон з травматичної зброї.
За фактом інциденту почалося розслідування за заявами від обох сторін конфлікту про умисне завдання легких тілесних ушкоджень.
Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 20 грудня в Києві відбулася погоня поліцейських за злочинцями і перестрілка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?