У Києві зняли вірусний відеоролик про боротьбу зі сміттям
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Києві зняли вірусний відеоролик про боротьбу зі сміттям

У Києві зняли вірусний відеоролик про боротьбу зі сміттям
Джерело:  online.ua

Українська IT-компанія MacPaw відзняла та опублікувала на своєму каналі в Youtube відеоролик, присвячений Всесвітньому дню чистоти довкілля, який щороку відзначається 21 вересня. Як повідомляє ONLINE.UA, головним героєм цього ролика є Junkman – актор, замаскований під купу сміття в громадському місці.

За сюжетом відео, коли перехожі кидають в цю купу нове сміття, вона «оживає», чим сильно лякає порушників чистоти довкілля. В деяких випадках актор у «сміттєвому» гримі починає навіть переслідувати людей. Щоправда, майже всі перехожі, які стали учасниками цієї акції, сприйняли розіграш зі сміхом.

У 2018 році MacPaw запустила челендж #CleanMyCity, в якому співробітники компанії проводили суботники та передавали естафету іншим фірмам. У проекті #CleanMyCity прийняли участь 14 компаній, які разом зібрали понад 17 тонн сміття на вулицях Києва. Своїм новим роликом MacPaw збираються розширити проект #CleanMyCity за межі Києва і України.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому стало відомо, що в Індії відкрили кафе, де пластикові відходи обмінюють на їжу. Це не тільки дозволило очистити місцеві вулиці від сміття, але й вирішили проблему голоду серед безпритульних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?