У Китаї обвалився готель, що використовували для карантину - моторошні відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Китаї обвалився готель, що використовували для карантину - моторошні відео

У Китаї обвалився готель, що використовували для карантину - моторошні відео
Джерело:  online.ua

У китайській провінції Фуцзянь обвалилася будівля готелю Xinjia Express. Цей готель, за непідтвердженою інформацією, використовувалася як карантинне приміщення для людей, які контактували із зараженими коронавірусом. Під завалами опинилися близько 70 осіб. На даний момент врятувати вдалося тільки 26 людей. Моторошні відео з місця події з'явилися в мережі, передає ONLINE.UA з посиланням на місцеві ЗМІ.

На місці події працюють екстрені служби. Причина обвалення будівлі, а також кількість жертв і постраждалих, на даний момент з'ясовуються. На розповсюджуваних в мережі відео з місця подій видно наслідки руйнування будівлі, які намагаються усунути аварійні працівники.

Нагадаємо, число хворих на коронавірус в Китаї на сьогоднішній день досягає 80,5 тисяч людей, з яких понад 3 тисячі пацієнтів померли. Майже 55,5 тисяч заражених китайським медикам вдалося вилікувати. За межами Китаю - понад 21 тисячі випадків зараження коронавірусіом зафіксовані в 88 країнах. Слід зазначити, що в Євросоюзі лише в 2 з 27 країн не виявлено жодного випадку зараження - в Болгарії і на Кіпрі. На Мальті, яка також була однією з небагатьох європейських країн, де новий коронавірус ще не виявили, сьогодні зафіксували перший випадок зараження - захворіла 12-річна дівчинка після повернення з Риму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні зафіксовано новий випадок підозри на коронавірус- 7 березня в Чернівецьку обласну клінічну лікарню госпіталізували пацієнта з симптомами інфекції. Українець недавно повернувся з однієї з країн Європи, де зафіксовані випадки зараження COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?