У Китаї вперше вилікували хвору на коронавірус людину - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Китаї вперше вилікували хвору на коронавірус людину - подробиці

У Китаї вперше вилікували хвору на коронавірус людину - подробиці
Джерело:  online.ua

Шанхайські лікарі вперше виписали зі шпиталю людину, у якої діагностували новий коронавірус. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на китайське видання Sine.

За інформацією національної комісії охорони здоров'я, фахівці протягом кількох днів відстежували стан громадянки. Температура її тіла не перевищувала норму шість днів поспіль.

"Значно покращилися респіраторні симптоми. Дослідження показало, що запалення було поглинуто, і два нових типи тестів на нуклеїнові кислоти на коронавірус були негативними. Після оцінки міської експертної групи жінку, в якої діагностували новий коронавірус, було вилікувано і її виписали сьогодні", - заявили у відомстві.

Видання додало, що першою вилікуваною пацієнткою стала 56-річна жінка. Вона протягом певного часу мешкала у місті Ухань.

У Шанхай жінка прибула 12 січня. Вже 15 січня її госпіталізували через втому й жар протягом кількох днів. Цей випадок став першим для регіону у своєму роді.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайські науковці показали першу світлину, на якій видно небезпечний коронавірус. Фахівці нагадали, що назва цих смертельних елементів пов'язана з їхнім зовнішнім видом. Вірус виглядає оточений оболонкою ніби "короною".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?