У Київ приїхав американський комік Девід Леттерман
Категорія
Культура
Дата публікації

У Київ приїхав американський комік Девід Леттерман

У Київ приїхав американський комік Девід Леттерман
Джерело:  online.ua

Київ відвідав культовий американський комік та телеведучий Девід Леттерман. Він знімає документальне кіно про столицю під час російського вторгнення. Ведучий поспілкувався з київськими стендап-коміками, засновницею проєкту «Київ Волонтерський», а також планує провести інтерв'ю з Володимиром Зеленським.

Джерело: Instagram стендап-коміка Антона Тимошенка

Леттерман приїхав до Києва для зйомки документального кіно

Не знаю, що буде далі, але цей день запам’ятався мені на все життя. Я й досі не дуже вірю, що бачив його. Дякуємо за цей момент та за вашу роботу тут, в Україні. Це дуже важливо для нас, - написав Тимошенко.

Також Тимошенко додав, що зустрів Леттермана на Підпільному стендапі, поблизу станції метро "Золоті ворота".

Окрім цього, він опублікував у сторіз відео, в якому американський комік зі сцени каже, що працює над спеціальним епізодом свого шоу на Netflix.

Відомо, що американський телеведучий взяв інтерв’ю у Тимошенка.

Леттермана зустрів й інший український комік, Вадим Кириленко.

Уявіть собі: ви приходите в стендап клуб, а там на одній сцені виступає Девід Леттермен і Сергій Ліпко, - написав Кириленко у Твіттері.

Також Леттермана зацікавив проєкт «Київ Волонтерський», який з початку вторгнення об’єднав сотні волонтерів, 20 ресторанів, кав’ярень і три пекарні, щоб годувати українських захисників та літніх людей.

Леттерман спілкувався з його засновницею Лейлою Туваклієвою. У проєкті повідомили, що команда Леттермана знімає документальне кіно про людей, що роблять важливі справи під час вторгнення.

Це розмова із киянами про те, як вони живуть в умовах війни, - сказала комунікаційниця «Києва Волонтерського» Дарина Скидан.

Також комік має провести інтервʼю з Володимиром Зеленським у форматі Late Night Show. Вихід стрічки заплановано на Netflix.

Девід Леттерман — культовий американський комік, теле- і кінопродюсер, ведучий програми "Вечірнє шоу з Девідом Леттерманом" на телеканалі CBS. 1996 року телеведучий зайняв 45 місце у рейтингу 50 Найкращих телевізійних Зірок за всі часи.

Він вів вечірні ток-шоу протягом 33 років – останній із 6080 випусків із ним вийшов у 2015 році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?