У Київській області п’яний депутат збив насмерть двох мотоциклістів
Категорія
Події
Дата публікації

У Київській області п’яний депутат збив насмерть двох мотоциклістів

У Київській області п’яний депутат збив насмерть двох мотоциклістів
Джерело:  online.ua

Кривава трагедія сталася вчора близько 18:00 на ділянці дороги між містом Яготин і селом Сотниківка. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна», депутат Яготинської міської ради, перебуваючи за кермом автомобіля Chevrolet Niva, скоїв наїзд на мотоцикл. Внаслідок зіткнення мотоцикліст і його пасажир загинули на місці.

За інформацією прес-служби Національної поліції в Київській області, водій автомобіля Chevrolet Niva перебував у стані алкогольного сп’яніння. Аварію спричинив виїзд автівки на зустрічну смугу, де вона збила мотоцикл Jawa. Водій і пасажир мотоцикла, жителі сусіднього села Сотниківка, батько (57 років) та син (32 роки), від отриманих травм загинули на місці.

Після проведення медичного обстеження виявилось, що вміст алкоголю в крові 32-річного депутата становив 2,0 проміле.

За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за ст.286 ч.3 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб). Винуватець трагедії затриманий.

Нагадаємо, що вчора вранці схожа автомобільна аварія сталася у Карпатах. Водій, який, як пізніше виявилось, теж перебував у нетверезомі стані, не впорався з керування вантажівки «Газ-66», чим спричинив її падіння у річку. В результаті загинуло 4 білоруських туристи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?