Вантажівка з туристами зірвалась у річку в Карпатах: є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

Вантажівка з туристами зірвалась у річку в Карпатах: є загиблі

Вантажівка з туристами зірвалась у річку в Карпатах: є загиблі
Джерело:  online.ua

Трагедія, під час якої постраждало чимало туристів, трапилася сьогодні вранці у Карпатах. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, у селі Красник Верховинського району перекинувся в річку вантажний автомобіль «ГАЗ-66». У ньому, крім водія, знаходилося 23 пасажири, повідомляє ONLINE.UA.

На цей час відомо те, що вантажівка з невідомих причин зірвалася з 40-метрової висоти у воду. В результаті загинуло троє людей, ще один турист зник безвісті. Пошуки його тіла тривають.

Пасажирами вантажівки були громадяни Білорусі, які мали здійснити сплав карпатською річкою. Серед загиблих чоловік, який був керівником туристичної групи, а також двоє жінок.

На щастя, тяжко травмованих немає. Медики проводять огляд людей, що вижили у аварії, та надають необхідну допомогу. У пошуково-рятувальних роботах задіяно 12 одиниць техники та 51 чоловік з особового складу ДСНС.

Нагадаємо, що вчора у Москві сталася авіакатастрофа, в результаті якої у вогні загинула 41 людина. За попередніми даними, причиною пожежі на борту пасажирського лайнера стала блискавка та помилка пілотів при посадці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?