У київському СІЗО вбили хлопця: стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У київському СІЗО вбили хлопця: стали відомі деталі

У київському СІЗО вбили хлопця: стали відомі деталі

У четвер, 26 січня, в Києві, в слідчому ізоляторі, був убитий 20-річний ув'язнений.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.
"До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з травмою голови в міську клініку ув'язненого слідчого ізолятора. При спілкуванні з працівниками слідчо-оперативної групи фельдшер медичної частини пояснив, що ув'язненого зі слідами насильства без свідомості виявили на його спальному місці. Тому відразу було прийнято рішення про нагальну госпіталізації в лікарню, де хлопець через деякий час помер", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Страшна загибель дитини в Києві потрясла соцмережі: з'явилися фото з місця подій
Відзначається, що з метою встановлення причини смерті тіло ув'язненого направили на судово-медичну експертизу, яка повинна показати тяжкість тілесних ушкоджень, а також механізм нанесення. На місці події поліція нічого не виявила і при опитуванні свідків - п'яти осіб, які перебували разом із загиблим, ніякої інформації не отримала.
Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Як повідомляв ONLINE.UA,  увечері 25 січня в Дніпрі невідомі розстріляли автомобіль охоронної фірми, в результаті чого одна людина загинула, ще двоє постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?