У Кличка поставили крапку у конфлікті з командою Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кличка поставили крапку у конфлікті з командою Зеленського

У Кличка поставили крапку у конфлікті з командою Зеленського
Джерело:  Вihus.info

Радник київського мера Максим Бахматов стверджує, що конфлікту між Віталієм Кличком та Офісом президента більше немає. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю для Bihus.Info.

За словами посадовця, ОПУ більше не робить спроб посунути мера з посади голови Київської міської державної адміністрації.

"На сьогоднішній день команда Кличка не є командою Зеленського, але я би не сказав, що вона опонує. Є Зеленський, законно обраний і народний президент, реально дуже крутий, є в нього частини команди, різні полюси, і є пан Кличко – законно обраний мер 5 років тому…" - пояснив він.

Бахматов зазначив, що тролінг Кличка з боку очільника ОПУ Андрія Богдана - це "феєрверк без результату". Події між двома чиновниками у публічному та непублічному просторах він вважає фарсом і спробою наступу.

Втім, радник мера вважає, що ці спроби усунути Кличка від керівництва КМДА були останніми.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці вересня Віталій Кличко звернувся до суду проти голови ОПУ Андрія Богдана та українського прем'єр-міністра Олексія Гончарука через спробу звільнення з посади очільника КМДА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?