У команді Трампа вже стався розкол через поразку на виборах
Категорія
Світ
Дата публікації

У команді Трампа вже стався розкол через поразку на виборах

У команді Трампа вже стався розкол через поразку на виборах
Джерело:  online.ua

Американського президента Дональда Трампа, який програв нові вибори опоненту-демократу Джо Байдену, закликають визнати підсумки голосування. З відповідним непублічним зверненням виступили, зокрема, члени родини — Меланія Трамп і зять Джаред Кушнер. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Згідно з оприлюдненими подробицями, на противагу думці дружини й старшого радника старші сини президента закликають його до боротьби.

"Джаред Кушнер та перша леді Меланія Трамп порадили Трампу змиритися з перемогою обраного президента Джо Байдена, водночас як його дорослі сини наполягають, щоб він та його союзники продовжували боротьбу", - зауважили джерела телеканалу.

Нагадаємо, вибори відбулися у вівторок, 3 листопада, однак остаточно підрахування результатів не завершилося станом на понеділок, 9 листопада. Кілька наступних діб виявилися напруженими для тих, хто слідкував за голосуванням, тільки 7 листопада стало остаточно відомо, що перемагає Байден — він перейшов межу у 270 необхідних для тріумфу голосів виборців.

Одночасно з тим Трамп продовжив звинувачувати абстрактних демократів у фальсифікаціях у голосуванні поштою — хоча цей метод відпрацьований за десятиріччя американської історії та не мав порушень.

Адміністрація популярних соціальних мереж була вимушена обмежити доступ до публікацій політика, оскільки він виступав з відверто неправдивими твердженнями.

Як повідомляв ONLINE.UA, чинний очільник Білого дому Дональд Трамп, який із великою ймовірністю програв президентські вибори кандидату від демократів Джо Байдену, не приховує той факт, що планує тривалу та запеклу боротьбу, яка б дозволила скасувати результати волевиявлення, оскільки американський лідер переконаний, що результати виборів сфальсифіковані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?