У компроматі на Порошенка перегнули палицю - визнання журналістів
Категорія
Політика
Дата публікації

У компроматі на Порошенка перегнули палицю - визнання журналістів

У компроматі на Порошенка перегнули палицю - визнання журналістів
Джерело:  Hromadske

Журналісти, які представили компромат на президента Петра Порошенка під назвою «Подвійне життя президента», зізналися, що надмірне використання архівних кадрів про події в Іловайську було зайвим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву hromadske.tv.
"Редакційна рада визначає суспільну важливість теми розслідування «Подвійне життя президента» і розглянула його на предмет дотримання редакційних стандартів: Сюжетна лінія подій в Іловайську важлива для повного розуміння контексту подій, наведених у розслідуванні. Але стилістика подачі розслідування і надмірне використання архівних кадрів подій на сході Україна відволікає глядача від суті розслідування про офшори президента, зміщує сприйняття в площину емоцій", - йдеться в повідомленні.
Журналісти відзначили, що не змогли глибше розкрити фактаж, позаяк на момент виходу розслідування багато експертів відмовилися коментувати тему офшорів Порошенка.
"Більш докладні коментарі фінансистів і юристів могли б глибше розкрити і пояснити наведений в розслідуванні фактаж. Але автори програми відзначають, що на момент підготовки матеріалу коментувати тему офшорів першої особи відмовилася значна частина експертів. Автори розслідувань на редакційній раді пообіцяли оприлюднити додаткові документи, які підтвердять факти, наведені в розслідуванні. Громадське має стати майданчиком для пояснення змісту документів Panama Papers і якісної дискусії навколо теми офшорів перших осіб, щоб уникнути маніпуляцій і непорозумінь в медіа", - пояснили журналісти.
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявив, що його потрібно відокремити від інших учасників "панамського скандалу", аргументуючи це тим, що його компанія створювалася як SPV для передачі бізнесу в управління.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?