У Конотопі офіційно заборонили УПЦ МП
Категорія
Україна
Дата публікації

У Конотопі офіційно заборонили УПЦ МП

У Конотопі офіційно заборонили УПЦ МП
Джерело:  online.ua

4 травня офіційно стало відомо, що міський голова Конотопа Сумської області Артем Семеніхін заборонив діяльність у місті Української православної церкви Московського патріархату.

Джерело: Фейсбук-сторінка Артема Семеніхіна

У Конотопі заборонили УПЦ МП

 Між ворогом і його аґентом немає різниці. А у випадку моспархату це є два в одному. Тому я прийняв рішення заборонити на території мого міста діяльність цієї аґентурної мережі ФСБ, - йдеться в повідомленні міського голови міста.

Мер також оприлюдник своє розпорядження від 3 травня про заборону діяльності УПЦ МП на території Конотопської міської ради.

Заборонити на території Конотопської міської ради діяльність Української православної церкви Московського патріархату як такої, що несе загрозу національній безпеці України, - мовиться в розпорядженні Артема Семеніхіна.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно сотні священників Української православної церкви Московського патріархату підписалися під зверненням до Собору Предстоятелів Древніх Східних Церков з позовом проти патріарха РПЦ Кирила, який відверто підтримує загарбницьку війну Росії проти України. Це рішення підтримали щонайменше 400 священників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?