У кожного українця тепер є шанс: Зеленський запускає проект "Ліфт"
Категорія
Україна
Дата публікації

У кожного українця тепер є шанс: Зеленський запускає проект "Ліфт"

У кожного українця тепер є шанс: Зеленський запускає проект "Ліфт"
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський разом із своєю командою 27 травня запускає онлайн-проект "Ліфт" - він дасть можливість усім охочим презентувати свої ідеї з діджиталізаціі держави. Про це він повідомив на конференції з інтернет технологій "iForum" у Києві, передає ONLINE.UA.

"Ми хочемо справді зробити країну у смартфоні. Уряд у смартфоні. Хлопці, пора це зробити. Без вас не впоратися. І впровадження чотирьох рівнів: інформація про державу – перший, комунікація з державою – другий, транзакції з державою – третій, залучення в управління державою – четвертий", – додав він.

Зеленський наголосив, що було б чудово дорогою на роботу мати можливість контролювати, які законопроекти подаються і як їх доповнити, "які чуваки обираються", які петиції подаються тощо.

"Я, правда, мрію про нашу країну у смартфоні. І щоб ми були першими в світі, оминаючи цей етап, який сьогодні в світі і який складно наздогнати. Я з цим ніколи сам не впораюся, але це можемо зробити ми. І якщо у когось є ідеї і пропозиції – звертайтеся до Міші Федорова", – сказав він.

Михайло Федоров, який є радником Зеленського, підкреслив, що команда президента хоче створити відкритий соціальний ліфт, "коли людина без якихось прошарків уряду, депутатів, знайомих, мам, тат, сестер і дядь зможе потрапити в команду і реалізувати реальний проект".

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 травня  Володимир Зеленський запустив відеоблог  на своєму каналі в Youtube. У першому опублікованому відео показано, як президент із дружиною пішки направляється до будівлі парламенту, і як на це реагують перехожі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?