У Кремлі більше не бояться і не поважають Путіна — російський опозиціонер Гудков
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі більше не бояться і не поважають Путіна — російський опозиціонер Гудков

У Кремлі більше не бояться і не поважають Путіна — російський опозиціонер Гудков
Джерело:  online.ua

За словами російського опозиціонера та політолога Геннадія Гудкова, кремлівське оточення диктатора та військового злочинця Володимира Путіна більше не боїться його та ані трохи не поважає.

Джерело: УНІАН

Путін остаточно втратив авторитет серед власного оточення 

Гудков зазначив, що сварки та розбіжності серед представників Кремля лише посилюються.

Розбіжності всередині оточення Путіна посилилися. Причому розбіжності всередині досить близького кола, яке ми звикли сприймати як досить монолітні структури. Наскільки мені відомо, там зараз пішли серйозні "чвари". Це говорить про ослаблення їхніх позиції, - підкреслив російський опозиціонер.

Він зазначив, що початок контрнаступу ЗСУ лише загострить і посилить розуміння катастрофічної ситуації кремлівського режиму під керівництвом Путіна.

Вже досить жорсткі суперечки з Путіним йдуть, заперечення. Це вже не те, що було раніше, коли всі боялися йому заперечити. Вже не бояться. Є вже група людей, які... він їх тому трохи подалі від себе відсунув. Це поки ще не відкритий конфлікт, але вже пішли серйозні непорозуміння, - наголошує Гудков.

Він нагадав про те, Путін втратив повноту влади деякий час тому, коли передав генералам величезні повноваження із зобов'язанням не заважати їм воювати.

Це був перший серйозний крок до ослаблення путінської влади. Я думаю, що зараз цей процес наростає. Він ще повільний, і всі дуже чекають, що буде з цим наступом... У них є надія, що все ще зміниться, стабілізується. Я сподіваюся, що скоро ця надія помре остаточно, - наголосив Гудков.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?