У Кремлі поскаржилися на переговори Зеленського та Байдена
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі поскаржилися на переговори Зеленського та Байдена

У Кремлі поскаржилися на переговори Зеленського та Байдена
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав публічно скаржитися на те, що команда російського диктатора Володимира Путіна, мовляв, не почула від українського та американського лідерів Володимира Зеленського та Джо Байдена слів про готовність дослухатися до "стурбованості Росії".

Джерело: російське пропагандистське видання "РИА Новости"

Пєсков відреагував на переговори Зеленського та Байдена

З жалем констатуємо, що від Байдена і Зеленського не прозвучало слів про потенційну готовність дослухатися до стурбованості Росії, - бідкається прессекретар Володимира Путіна.

Речник Кремля також поскаржився, що під час зустрічі президентів України та США офіційна Москва, мовляв, не почула реальних закликів до миру.

Не було застережень з приводу варварських обстрілів житлових будинків Донбасу, - цинічно заявив представник російського диктатора.

Що відомо про переговори Зеленського та Байдена у США

21 грудня глава держави Володимир Зеленський прибув з візитом до Білого дому, де його зустрів американський лідер Джо Байден.

На тлі переговорів президентів очільник Держдепу США Ентоні Блінкен офіційно оголосив про новий пакет військової допомоги для України у розмірі 1,85 мільярда дол.

Ба більше, ЗСУ нарешті отримають системи протиповітряної оборони Patriot.

Згідно з останніми даними, загальна військова допомога офіційного Вашингтона для нашої країни сягнула 21,9 мільярда доларів з початку роботи адміністрації Байдена.

Як вдалося дізнатися редакції американського видання The Hill, керівництво Конгресу США працює над швидким внесенням законопроєкту, який засудить РФ як державу-агресора, але про визнання Росії спонсором тероризму не йдеться.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?