У Кремлі повідомили деталі телефонної розмови Путіна і Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі повідомили деталі телефонної розмови Путіна і Трампа

У Кремлі повідомили деталі телефонної розмови Путіна і Трампа
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков представив подробиці телефонної розмови між Володимиром Путіним і главою США Дональдом Трампом, яка відбулася 28 січня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА "Новости".
Пєсков в інтерв'ю CNN зазначив, що Путін і Трамп підкреслили важливість діалогу у відносинах двох держав.

Читайте також: Відомий журналіст пояснив, чому Трамп буде жорстким з Путіним
"Насправді, він (розмова — ред.) був досить багатообіцяючим, він дуже прагматичний, я маю на увазі президента Трампа. Він не приховує того факту, що він не згоден з Росією у багатьох речах, але він досить прагматичний, щоб говорити, що нам потрібно говорити, що нам потрібно вести діалог, нам потрібно порівнювати наші позиції, щоб знайти спільні позиції", — розповів Пєсков.
"І незважаючи на те, що в наших відносинах є деякі тупики, він говорить, що є низка питань, по яких ми не можемо прийти до угоди, за якими ми ніколи не зможемо прийти до угоди з вами, з росіянами. Але в той же час він говорить, що нам потрібно зібратися разом і почати вести діалог. Але на жаль, у нас немає кращого розуміння про те, коли цей діалог може початися", — також зазначив Пєсков.
Як повідомляв ONLINE.UA, телефонна розмова Трампа і Путіна відбулася 28 січня і тривала 40 хвилин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?