У Кремлі розповіли, як Путін готував виправдання щодо пенсійної реформи
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі розповіли, як Путін готував виправдання щодо пенсійної реформи

У Кремлі розповіли, як Путін готував виправдання щодо пенсійної реформи
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін особисто готував промову щодо пенсійної реформи для телезвернення до росіян. Він прийняв рішення виступити моментально і підготувався до запису буквально за день.

Про це повідомив прес-секретар глави Кремля Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

За твердженням Пєскова, Путін без будь-чиєї допомоги заготовив текст для телезвернення, в якому пояснив свою позицію з питання підвищення пенсійного віку в Росії, пропозицію про що виніс уряд. Офіційний представник Кремля підкреслив, що російський президент до останнього моменту вносив виправлення в підготовлений текст, який пізніше озвучив перед камерами.

Нагадаємо, у своєму телезверненні до росіян Путін заявив про пом'якшення пенсійної реформи, запропонувавши підвищити вік виходу на пенсію для жінок до 60 років, а не до 63 років, як раніше пропонував уряд, а також виступив за надання пільг для багатодітних матерів, яким, за словами Путіна, потрібно раніше виходити на пенсію.

Росіяни обурилися виступом Путіна. Вони бурхливо відреагували на слова Путіна про те, що до підвищення пенсійного віку потрібно поставитися з розумінням.

"Звичайно останні слова Путіна «прошу поставитися до цього з розумінням» - це просто вогонь. З «розумінням» до корупції і злодійства в немислимих масштабах, до знищених освіти та медицини, до беззаконня ментів. А ви попрацюйте побільше, а то занадто довго жити стали"," Тепер завжди буду так говорити, коли буду брехати або порушувати свої обіцянки. І да .... Тримайтеся там ...."," Ми вже вкрали всі ваші гроші і нам терміново треба ще. Прошу вас поставитися до цього з розумінням ...", - коментують росіяни телезвернення Путіна в соцмережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США заявили, що телезвернення Путіна до росіян про підвищення пенсійного віку в Росії стало знаком того, що лідер Кремля боїться громадського невдоволення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?