Він боїться: в США прокоментували телезвернення Путіна до народу
Категорія
Політика
Дата публікації

Він боїться: в США прокоментували телезвернення Путіна до народу

Він боїться: в США прокоментували телезвернення Путіна до народу
Джерело:  online.ua

Авторитетне американське видання The Washington Post зазначає, що негативна реакція громадськості на план уряду щодо підвищення в Росії пенсійного віку оголила деякі можливі тріщини у фундаменті популярності глави Кремля Володимира Путіна.

Зазначимо,що 29 серпня президент РФ вийшов в ефір, щоб оголосити про "відступ" у пенсійній реформі і попросити народ про підтримку.

"Це телезвернення було знаком того, що лідер Кремля боїться наслідків суспільного невдоволення, незважаючи на панування Путіна в російській політиці. За словами аналітиків, незважаючи на всю могутність Кремля, Путін хвилюється через раптові масові протести на зразок тих, що призвели до повалення лідерів в Україні та в інших частинах колишнього СРСР", - зауважує автор статті.

Видання зазначає: реакція на пенсійний проект показала, що управління хиткою російською економікою для Путіна пов'язане з більшими небезпеками, ніж його зовнішня політика.

"Анексія українського півострова Крим у 2014 році і подальший конфлікт із Заходом дозволили президенту РФ позиціювати себе як захисника російського народу, який є вищим повсякденних політичних перепалок. Але рішення підвищити пенсійний вік раптово привернуло увагу громадськості до внутрішніх негараздів в Росії, і рейтинг Путіна впав до рівня, який востаннє спостерігався безпосередньо перед анексією Криму", – сказано в матеріалі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський глава Володимир Путін записав телезвернення до росіян з приводу пенсійної реформи, яка передбачає значне підвищення віку виходу на пенсію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?