У Кремлі заговорили про проведення у серпні "референдумів" на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кремлі заговорили про проведення у серпні "референдумів" на Донбасі

У Кремлі заговорили про проведення у серпні "референдумів" на Донбасі
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна хоче, щоб поплічники окупантів на Донбасі були готові до проведення незаконних "референдумів" до серпня. Про це від своїх інсайдерів дізналося російське видання "Комерсант".

Джерело: "Коммерсантъ" ("Ъ")

РФ планує провести "референдуми" на Донбасі у серпні

"РБК" раніше повідомляв, що на території "ДНР" та "ЛНР" ведеться попередня підготовка до референдуму та за базовим сценарієм їх передбачається провести одночасно. За словами джерел, у внутрішньополітичному блоці АП є установка бути готовими до проведення референдумів до серпня, - йдеться в матеріалі.

За словами журналістів, це також підтверджують і слова співрозмовника "Ъ" у політтехнологічних колах: за його інформацією, наразі триваж набір фахівців, які готові працювати на територіях "ЛНР" та "ДНР", хоча подробиці майбутньої роботи не розкриваються".

Фото - скриншот

За словами інсайдерів ЗМІ, від того моменту, як технологи розпочнуть роботу, до референдуму – якщо він справді відбудеться – має пройти не менше місяця.

Анонімне джерело також звертає увагу на те, що команда очільника Кремля Володимира Путіна навряд чи захоче поєднувати "плебісцити" з Єдиним днем голосування 11 вересня, оскільки це може надати подіям "непотрібного значення".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?