У Кремлі заявили про намір чекати на зміну влади в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі заявили про намір чекати на зміну влади в Україні

У Кремлі заявили про намір чекати на зміну влади в Україні
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив про готовність політичного керівництва РФ чекати на нового президента в Україні для активізації переговорів.

Джерело: РосЗМІ

У Кремлі готові чекати на зміну влади в Україні 

Ну, а зараз що можна сказати? Тепер чекатимемо або зміни позицій нинішнього президента, або вже дочекаємось майбутнього президента України, який змінить свої позиції на користь українського народу, - цинічно заявив Пєсков.

При цьому Пєсков зрадів скандальним заявам американського підприємця Ілона Маска щодо війни в Україні.

Ми помітили, що ця ініціатива Маска не дала спати багатьом у Європі, в Україні, в Польщі, в Прибалтиці. Насамперед не дала спати ботам, які активно брали участь у голосуванні. Вельми позитивно, що така людина як Маск шукає шляхи мирного виходу. На відміну від професійних дипломатів Маск намагається шукати шляхи для досягнення миру. А досягнення миру без виконання умов Росії абсолютно неможливе, - цинічно заявив Пєсков.

Пєсков також сказав, що нібито люди вже висловилися на "референдумах", тому пропозицію Маска щодо нових "виборів" Кремль не підтримує.

Зі свого боку керівник Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив, що до лав кремлівської армії вже мобілізували 200 тис осіб.

Згідно з указом президента Російської Федерації з 21 вересня в країні проводиться часткова мобілізація. На сьогодні до Збройних сил прибуло понад 200 тисяч осіб, - цинічно зазначив Шойгу.

Міністр оборони країни-агресорки підкреслив, що навчання особового складу сформованих підрозділів здійснюється на 80 полігонах і в шести навчальних центрах.

Також Шойгу заявив, що нинішні строковики після демобілізації поїдуть додому, а набрані в осінній призов будуть направлені в підрозділи, не задіяні в "спецоперації".

Водночас у перехоплених українськими спецслужбами розмовах окупанти скаржаться, що без ротації сидять в окопах під безперервним вогнем ЗСУ, зазнають втрат, і їм погрожують розстрілами за відмову воювати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?