У Кремлі зізналися, де ховається Путін від коронавіруса
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі зізналися, де ховається Путін від коронавіруса

У Кремлі зізналися, де ховається Путін від коронавіруса
Джерело:  online.ua

У Кремлі відреагував на чутки про те, що президент Росії Володимир Путін ховається від коронавіруса в Сибіру або на Валдаї. Прессекретар російського лідера Дмитра Пєскова підтвердив, що Путін дійсно виїхав з Москви, але живе він в своїй резиденції в Підмосков'ї - в Ново-Огарьово, але нікому потрапити туди неможливо без перевірки на коронавірус. Про те, де ховається Путін від коронавіруса спікер Кремля повідомив в інтерв'ю росЗМІ, передає ONLINE.UA.

"Президент перебуває у своїй підмосковній резиденції Ново-Огарьово - він там і живе, і працює. Природно, сьогоднішня ситуація вимагає дуже активної - щоденної і навіть щогодинної - його залученості в роботу всієї державної машини. У Путіна є всі види зв'язку. Саме з Ново -Огарьово він проводить всі робочі заходи, в основному в форматі відеоконференцій ", - повідомив Пєсков.

Спікер Кремля зазначив, що у Путіна в резиденції Ново-Огарьово є всі види зв'язку, саме звідти він проводить всі робочі заходи, які в основному проходять у форматі відеоконференцій. Але все очні контакти Путін мінімізував. До нього, за словами Пєскова, неможливо потрапити без відповідного тестування, а ті хто потрапляє - люди в тій чи іншій мірі перевірені. Пєсков підкреслив, що Путін регулярно робить тести на коронавірус.

Важливо додати, що така поведінка Путіна, який неадекватно реагує на ситуацію з пандемією коронавіруса в Росії і ховається від проблем, несуть йому потрійну загрозу. На думку американського фахівця по Росії, глави відділу російських досліджень вашингтонського інституту American Enterprise Леона Арона, через те, що глава Кремля відсиджується у своїй резиденції і звідти дає розпорядження губерантора і мерам - "робіть, як хочете", просто закриваючи очі на те , що більша частина населення країни ледь виживає через брак грошей, в Росії скоро почнуться голодні бунти і серйозні протести. Експерт переконаний, коронавірус вже почав розгойдувати президентський стілець під Путіним, якому через таку реакцію на дійсно серйозні проблеми росіян не світить перемога на майбутніх виборах в 2024 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін готує чергове екстрене звернення до росіян через коронавірус. З новою заявою, в якій він оцінить перспективи Росії, глава Кремля планує виступити на цьому тижні. До слова, попереднє звернення Путіна обурило росіян - вони вважають, що слова президента про те, що держава всіма силами допомагає людям, яким насправді доводиться виживати в нових умовах, не мають нічого спільного з реальністю. Росіяни підкреслили, що не вірять "в брехливі обіцянки Сатани", у якого немає душі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?