В окупованому Криму підняли український прапор - фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Криму підняли український прапор - фото та відео

В окупованому Криму підняли український прапор - фото та відео
Джерело:  online.ua

У місті Судак на сході Криму місцеві патріоти підняли державний прапор України. Про це в п'ятницю, 9 серпня, повідомив радник голови Херсонської ОДА Богдан Ковальов на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Окрім того, він опублікував відео з прапором на тлі гір і моря. У ролику чоловічий голос за кадром українською мовою говорить, що прапор був піднятий на знак пам'яті за загиблими українськими воїнами, які загинули на Донбасі 6 серпня.

"Слава Україні", - написав Ковальов.

Нагадаємо, з 21 липня на Донбасі розпочалося "хлібне перемир'я" – безстрокова заборона на будь-яке ведення вогню, про яку домовилися у Мінську. Бойовики після домовленості про "хлібне перемир’я" кілька днів дотримувалися режиму тиші, але потім знову почали обстрілювати українські позиції. 6 серпня 4 українських військових загинули у результаті таких обстрілів.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Дня Конституції в окупованому російськими військами Донецьку невідомі патріоти вивісили український прапор. Великий прапор України вивісили на будівлі колишнього готелю "Україна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?