У Криму прогримів вибух на аеродромі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму прогримів вибух на аеродромі

У Криму прогримів вибух на аеродромі
Джерело:  online.ua

В тимчасово окупованому Криму вибухом пошкоджено бойовий вертоліт окупантів. Інцидент відбувся на аеродромі "Кача" поблизу Севастополя.

Джерело: росЗМІ

У Криму прогримів вибух на аеродромі

За словами одного зі співрозмовників, на цьому аеродромі дислокується 318 окремий змішаний авіаційний полк.

В тимчасово окупованому Криму чергова "бавовна". Внаслідок вибуху близько першої ночі вражено та виведено з ладу військових вертоліт Мі-8 зі складу 318 полку, - сказало джерело.

Окупаційна влада Криму та російські інформаційні джерела поки не коментують подію.

За словами джерел, в найближчих населених пунктах окупанти посилили фільтраційні заходи у зв'язку з подією.

Також росіянами була порушена кримінальна справа.

Ситуація в Криму

Тимчасово окупований Крим має важливе стратегічне значення для російської армії. Наразі він використовується як військова база і полігон для проведення навчань і тренувань, а також як основу для ведення активної військової операції проти України.

Крім того, росіяни тримають свої військові кораблі в цьому регіоні, з яких запускають ракети та авіабомби по території України.

Судячи із супутникових знімків та даних української розвідки, російські війська активно готуються до оборони Криму, оскільки вирили кілометри траншей й окопів та замінували територію напівострова.

До того ж останнім часом у Криму почастішали вибухи, які стаються на залізниці чи місцях, де розташовані військові об'єкти окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?