У критичному стані - нардеп поділився деталями про хворобу Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

У критичному стані - нардеп поділився деталями про хворобу Тимошенко

У критичному стані - нардеп поділився деталями про хворобу Тимошенко
Джерело:  online.ua

Лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко потрапила в лікарню з діагнозом COVID-19 напередодні 23 серпня. Станом на 26 серпня її стан назвали критичним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву народного депутата Вадима Івченко в телеефірі.

За словами представника фракції "Батьківщина", відома політикиня все також бореться з жорсткими проявами інфекції.

"Юлія Тимошенко в критичному стані, у неї висока температура, вона вживає всі відповідні до протоколу заходи для вентиляції легень, але це не апарат ШВЛ, це відповідні інші апарати, які потрібно застосовувати відповідно до протоколу", - пояснив він.

Нардеп стверджує, що техніку штучної вентиляції легенів використовують, коли ситуація перевищує критичну за загрозою для людини, буквально — коли пацієнтів потрібно "рятувати з того світу".

Нагадаємо, разом із Тимошенко заразилися кілька близьких членів її родини. Позитивний діагноз COVID-19 поставили доньці — Євгенії Тимошенко разом з її чоловіком Артуром Чечоткіним.

На коронавірус перехворіли вже багато українських політиків. Серед них: нардеп від групи Довіра Сергій Шахов, народний депутат Вадим Новинський, колишня депутатка від Слуги народу Ганна Скороход та інші парламентарії. Covid-19 також перенесла перша леді України Олена Зеленська.

Згідно з оприлюдненими нещодавно деталями, Перша леді України хворіла разом з 6-річним сином Кирилом, який на відміну від неї легко переніс інфекцію.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні прессекретарка лідерки ВО "Батьківщина" Марина Сорока попередила, що політикиня все ще перебуває у важкому стані. Вона відзначила, що для покращення Тимошенко приєднали до апарату ШВЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?