У Лондоні запустили новорічний салют у синьо-жовтих кольорах під пісню Stefania — яскраве відео
Категорія
Культура
Дата публікації

У Лондоні запустили новорічний салют у синьо-жовтих кольорах під пісню Stefania — яскраве відео

У Лондоні запустили новорічний салют у синьо-жовтих кольорах під пісню Stefania — яскраве відео
Джерело:  online.ua

У столиці Великої Британії у новорічну ніч влаштували шоу феєрверків. Цього року Лондон показав свою солідарність з Україною – салюти були синьо-жовтого кольору та супроводжувалися піснею Stefania переможців Євробачення-2022 Kalush Orchestra.

Джерело: BBC

У Лондоні запустили синьо-жовті феєрверки

Понад 100 тисяч людей зібралися на березі Темзи, щоб відзначити початок 2023 року.

Під час шоу, темою якого були «любов і єдність», небо освітили близько 12 000 феєрверків.

Британці вшанували пам’ять королеви Єлизавети ІІ, яка померла у вересні, а також короля, який озвучив послання про необхідність збереження нашої планети.

Окрім Kalush Orchestra, шоу озвучили Дуа Ліпа, Ніл Даймонд, Шер та Келвін Гарріс, а завершилися феєрверки традиційним Auld Lang Syne.

Людям дозволили зібратися на святкування біля відомого оглядового колеса "Лондонське око"
вперше з 2019 року, коли почалася пандемія COVID-19.

Британія продовжить підтримувати Україну у 2023 році

Нагадаємо, що під час свого першого новорічного звернення прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак пообіцяв продовжити підтримувати Україну.

Щойно ми оговталися від безпрецедентної глобальної пандемії, Росія розпочала варварське та незаконне вторгнення в Україну. Це мало глибокий економічний вплив по всьому світу, від якого не застрахована і Велика Британія, - сказав він.

Сунак додав, що він не буде робити вигляд, що всі проблеми зникнуть.

Але 2023 рік дасть нам можливість продемонструвати найкраще, що є в Британії, на світовій арені, продовжуючи стояти разом з нашими українськими друзями проти жорстокості Путіна та захищаючи свободу і демократію скрізь, де ми вважатимемо, що вони перебувають під загрозою, - сказав Сунак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?