У Лопеса несподівано похвалили Ломаченка після тривалих знущань і критики
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Лопеса несподівано похвалили Ломаченка після тривалих знущань і критики

У Лопеса несподівано похвалили Ломаченка після тривалих знущань і критики
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко може гучно повернутися на професійний ринг після несподіваної поразки від бійця Теофімо Лопеса, вважає батько-тренер американця. Лопес-старший вважає, що потенційні опоненти бояться колишнього чемпіона. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Johnny’s Fight Palace.

За словами батька нового абсолютного чемпіона, Ломаченко здатний будь-кого, крім його сина.

“Інші легковики ігнорують Ломаченка, вони не хочуть його викликати. Вони ігнорують його тому, що він знищить будь-кого, з ким поб'ється в наступному бою. Я вам це гарантую. Ставте свої гроші на Лому. Зараз він переможе будь-якого легковаговика, крім Теофімо”, - стверджує Лопес-старший.

Він пояснив, що наразі український боксер знаходиться у стані розлюченості. Поразка, яку завдав йому американський опонент, зробила того тільки краще.

“Він повернеться лютим і злим. Зараз його може побити тільки мій син. Чому ніхто його викликає?” - наголосив тренер.

Водночас окрім Ломаченка у легкому дивізіоні знаходяться ще два надзвичайно потужних боксери, яких всі уникають — це Річард Коммі та Масаесі Накатані.

“Ніхто їх не викликає. Ніхто навіть не згадує їх імена”, - додав батько Теофімо.

Останній бій Ломаченко провів 17 жовтня 2020 року — проти згаданого американського боксера Лопеса. Переможцем став іноземець та, відповідно, він набув статусу абсолютного чемпіона в легкій вазі.

Перемогу Лопесу віддали судді за підсумками всіх 12 раундів, хоча Ломаченко пізніше згадував, як опонент обіцяв відправити його в нокаут у першій чверті двобою.

Українець втратив чемпіонські пояси WBO, WBA, WBA, однак за кілька тижнів після бою почав виступати з критикою суддівства. Він передивився бій уважно кілька разів та провів власні розрахунки, за якими той повинен був завершитися принаймні нічиєю.

Як повідомляв ONLINE.UA, менеджер українського боксера Василя Ломаченка Егіс Клімас наголосив, що їхня сторона не відмовилася від реваншу з американцем Теофімо Лопес. З такими заявами виступає останніми тижнями кривдник українця, який здобув звання абсолютного чемпіона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?