У Лукашенка вигадують абсурдні виправдання після скандалу з вбитим мітингувальником
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лукашенка вигадують абсурдні виправдання після скандалу з вбитим мітингувальником

У Лукашенка вигадують абсурдні виправдання після скандалу з вбитим мітингувальником
Джерело:  online.ua

Навколо команди нелегітимного президента Білорусі Олександра Лукашенка розгорівся новий резонансний скандал після того, як стало відомо, що помер 31-річний мітингувальник Роман Бондарекно, якого побили через конфлікт з біло-червоними стрічками. Після цього Слідчий комітет почав стверджувати, що у загиблого чоловіка була діагностована "алкогольна інтоксикація". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на tut.by.

"За даними слідства, 11 листопада в міліцію надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку на вулиці Червякова в Мінську відбулася бійка між агресивно налаштованими місцевими жителями, які вішають стрічки, і особами, їх знімають", — стверджують у Слідкомі.

Окрім того, там додали, що міліціонери, які прибули на місце конфлікту, "виявили чоловіка з тілесними ушкодженнями та ознаками алкогольного сп'яніння". Представники Лукашенка стверджують, що Романа Бондаренка оглянули медики, після чого його госпіталізували до закладу охорони здоров'я, "де при первинному огляді поряд з тілесними ушкодженнями у нього діагностовано алкогольну інтоксикацію". Варто звернути увагу на те, що представники лікарні швидкої медичної допомоги та медичні документи цю інформацію спростовують.

"У Романа було нуль проміле алкоголю, взагалі нічого не знайшли", — заявив журналістам один із медиків лікарні швидкої медичної допомоги.

Окрім того, зразу ж після нахабної брехні Слідкому телеграм-канал "Білі халати" оприлюднив світлину витягу, на якій видно, що в крові Романа Бондаренка не було алкоголю.

Варто нагадати, що Роман Бондаренко вийшов у двір увечері 11 листопада, коли невідомі в масках приїхали на бусах знімати біло-червоно-білі стрічки з паркану. Це стало причиною бійки. За словами очевидців, Романа з силою відштовхнули, він вдарився головою. Потім хлопця повезли на мікроавтобусі у невідомому. Через півтори години побитого доставили в лікарню швидкої медичної допомоги з набряком мозку. Хлопець перебував у критичному стані до вечора 12 листопада, ввечері він помер. Того ж вечора небайдужі білоруси приїжджали на те місце у Мінську, звідки Романа вивезли на бусі, аби вшанувати його пам'ять.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий політичний експерт спрогнозував, яка доля чекає на Лукашенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?