У Лукашенка збрехали про підготовку Заходу до війни проти Білорусі та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Лукашенка збрехали про підготовку Заходу до війни проти Білорусі та РФ

У Лукашенка збрехали про підготовку Заходу до війни проти Білорусі та РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони РБ Віктор Хренін почав цинічно брехати про підготовку Заходу до "загарбницької війни" проти Росії та Білорусі.

Джерело: білоруська пропагандистська агенція "БЕЛТА"

У Мінську заявили про підготовку Заходу до війни проти Білорусі та РФ

Очевидною ознакою підготовки Заходу до війни є спрямованість і масштаби заходів оперативно-бойової підготовки. Під час них відпрацьовуються питання створення наступальних угруповань і застосування військ на російському і білоруському напрямках...При цьому з року в рік ми відзначаємо інтенсивність проведених навчань з одночасним збільшенням кількості застосовуваних сил і засобів. Тільки з початку цього року проведено понад 40 навчань, у яких було задіяно понад 100 тис. осіб. Ведуться приготування до загарбницької війни. Білорусь і Росія на цих заходах позиціонуються як ймовірний противник, - бреше Віктор Хренін.

За його словами, "розгорнуті в суміжних країнах натовські формування можуть стати основою для створення ударних угруповань проти Білорусі та Росії".

Окрім того, поплічник Олександра Лукашенка заявив про підготовку Польщі "до війни, аж ніяк не оборонної".

Хренін також додав, що війна в Україні несе загрозу безпеці Білорусі.

Сьогодні спровокований конфлікт Заходом в Україні також несе загрозу безпеці нашої держави. Навіть незважаючи на те, що білоруси не воюють з Україною. Безпрецедентна підтримка США і колективним Заходом України – накачування сучасною технікою, вкладання грошей – об'єктивно веде до затягування військового протистояння, – цинічно заявив глава Міноборони Білорусі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?