У Львові поліцейським бажають поїхати в АТО і не повернутися: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львові поліцейським бажають поїхати в АТО і не повернутися: опубліковано відео

У Львові поліцейським бажають поїхати в АТО і не повернутися: опубліковано відео

Співробітники патрульної поліції у Львові почали штрафувати за перехід дороги в недозволеному місці, а у відповідь почули «бажаю поїхати в АТО і не повернутися».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної патрульної поліції.
«З ранку на Сихої (район Львова - Ред.) оштрафували одинадцять пішоходів. "Щасливо вам потрапити в АТО і звідти не повернутися" - оштрафована інспекторам поліції», - відзначили в поліції.
За даними поліцейських, з початку березня в місті вже була оштрафована 61 людина, яка переходила вулицю у невстановлених місцях або на червоний сигнал світлофора.
Основний обсяг порушень відбувався на вулиці Сихівській. У прес-службі відзначили, що спочатку поліція вела профілактичні бесіди, проте статистика ДТП в цьому районі залишалася вкрай сумною.
«З серпня по 17 березня відбулося 463 ДТП з пішоходами, травмовано - 417 осіб, загинули - 87 осіб», - підкреслили в поліції.
За словами правоохоронців, «дуже часто однією з причин аварії стає перехід дороги в невстановленому місці пішоходом».
«Люди поспішають на роботу, на громадський транспорт, просто лінь пройтися 30-40 метрів до «зебри», - додали в прес-службі.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше співробітники СБУ затримали екс-начальника Вінницької поліції, який намагався втекти до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?