У Маріуполі Червоний Хрест забезпечує окупантів гуманітарною допомогою
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі Червоний Хрест забезпечує окупантів гуманітарною допомогою

У Маріуполі Червоний Хрест забезпечує окупантів гуманітарною допомогою
Джерело:  online.ua

Міжнародний Комітет Червоного Хреста був помічений у забезпеченні окупантів гуманітарною допомогою неподалік тимчасово окупованого Маріуполя.

Джерело: радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко

Червоний Хрест поставляє гуманітарну допомогу на окуповані території

Червоний Хрест пробиває чергове дно в окупованому Маріупольському районі. Вчора ця організація доставила в Мангуш “гуманітарну допомогу, – йдеться в повідомленні.

Як зазначив Андрющенко, у гумдопомозі комп’ютерна та оргтехніка для відділу у справах дітей, який сприяє депортації та викраденню дітей України окупантами, УТСЗН та центр соціального обслуговування, що займаються примусовою паспортизацією.

Може, місія ЧК вже перестане ховатись та одразу везе дрони та планшети на передову окупантам? Або почне забезпечувати поліцейські катівні в Маріуполі та районі?, – написав Андрющенко.

Що відомо про ситуацію в Маріуполі

Вибухи в Маріуполі стали справжнім шоком для окупантів. Вони зруйнували уявлення росіян про недосяжність міста для ударних засобів Збройних сил України.

Закордонні фахівці впевнені, що ці атаки дуже налякали окупантів. Ті почувалися у безпеці, вважаючи, що Маріуполь – це тиловий район. Адже відстань від окупованого міста до лінії фронту – щонайменше 80 км.

Втім з 21 лютого російські джерела повідомили щонайменше про 14 вибухів у тимчасово захопленому місті. Зокрема, у сховищі боєприпасів, на паливних складах та металургійному заводі, який загарбники використовують як військову базу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?