У Маріуполі під завалами будинків досі знаходять останки загиблих жителів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі під завалами будинків досі знаходять останки загиблих жителів

У Маріуполі під завалами будинків досі знаходять останки загиблих жителів
Джерело:  online.ua

За словами радника мера окупованого та зруйнованого кремлівською армією Маріуполя Петра Андрющенка, на бульварі Морський з під завалів будинку витягли фрагменти тіл загиблих від обстрілів окупантів людей.

Джерело: Telegram-канал Петра Андрющенка

Що відбувається в окупованому армією РФ Маріуполі 

Досі не дістані трупи з-під завалів. Частину трупів просто обглодали собаки. За даними сусідів в будинку від чотирьох до шести загиблих на зараз, - зазначив Андрющенко.

За його словами, окупанти та призначені ними представники колабораційної влади роблять вигляд, нібито нічого не відбувається і поширюють пропаганду про стрімке відновлення міста.

В сусідніх будинках, до речі, досі мешкають люди. В таких самих руїнах. Без шансу на нормальне життя. МраZота. Знаю - читаєте. Приберить по-людськи останки за адресою: б. Мосрький 14, 2 підїзд, 3-4 поверхи, - наголосив радник мера міста.

Тим часом в окупованому Мелітополі кремлівські загарбники 1 вересня провели пропагандистські уроки, заявлячі місцевим дітям, що "не існує держави Україна".

За інформацією "РІА Мелітополь",  у місцевих школах російські окупанти змушують учнів фотографуватися з портретом володаря Кремля Володимира Путіна.

Так, у перший навчальний день школярам на перерві запропонували зробити спільне фото, але на фоні портрета Путіна. За даними видання, багато дітей відмовилися фотографуватися, а наступного дня вже не прийшли до школи.

Через брак освітніх кадрів окупанти залучили до навчального процесу в Мелітополі 500 вчителів з Росії. За даними мера міста Івана Федорова, тільки 10% співробітників з відділу освіту (технічних фахівців) погодилися співпрацювати з окупаційним режимом, тоді як серед колаборантів немає жодного директора.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?