У Маріуполі пролунала потужна бавовна
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі пролунала потужна бавовна

У Маріуполі пролунала потужна бавовна
Джерело:  online.ua

За інформацією радника мера окупованого російською армією Маріуполя Петра Андрющенка, у місті пролунав потужний вибух, оголошено повітряну тривогу. 

Джерело: Telegram Петра Андрющенка

Що відомо про вибух у Маріуполі 

За інформацією представників місцевого спротиву, вибух пролунав близько 8:49 ранку.

Скло ходуном. Сирени завили. Не літак і не з Азовсталі, - підкреслили представники спротиву.

Андрющенко зазначив, що російські окупанти звозять у Маріуполь значну частину систем ППО.

Зокрема, за його словами, вчора у місті помітили  нові системи ЗРК ТОР-2, які стали доповненням до С-300, БУК й Панцира.

Судячи за все, операція "Паники нет" триває, - зазначає радник мера окупованого міста.

Навіщо росіяни влаштували гучні вибухи у Мелітополі 

За словами мера окупованого російською армією Мелітополя, 12 травня російські військові влаштували два потужних вибухи у місті з метою створення приводу для більш розширеної так званої евакуації та змоги втекти.

Вчора в місті Мелітополі було щонайменше два вибухи. Перший відбувся о 7-й ранку, і про нього одразу повідомив ворог. Але, на нашу думку, - це провокації, які ворог робить вже досить довго, - підкреслив Федоров.

Мер окупованого росіянами міста зазначив, що представники окупаційного режиму самі влаштовують вибухи, щоб продемонструвати, що на них нібито полюють і тому вони мають покинути місто.

Це відбувається на фоні заборони представникам РФ на окупованих територіях виїзжати, щоб таким чином не показувати, що вони готуються до втечі.

Ми вже отримуємо повідомлення, що вони почали мінувати наші дитячі садочки, школи і критичну інфраструктуру. Це вони точно роблять для провокації, - підкреслив Федоров.

Він наголосив, що підтвердженням цьому служить другий вибух у місті, який пролунав о 22-й годині. Внаслідок вибуху у 70% жителів зникло світло, пропала вода і частково мобільний зв'язок.

Після цього ворог масово почав перекидати свою техніку в бік Запорізької лінії фронту. Це десятки одиниць техніки… Тобто ворог чинить провокацію, щоб звинуватити українську владу, а насправді сам намагається приховати свої діяння на тимчасово окупованих територіях, - пояснює Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?