У Маріуполі стався замах на призначеного Росією "мера" міста
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі стався замах на призначеного Росією "мера" міста

У Маріуполі стався замах на призначеного Росією "мера" міста
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Маріуполі стався замах на так званого очільника міста Костянтина Іващенка. Повідомляється, що він не постраждав.

Джерело: росЗМІ, Петро Андрющенко

На так званого мера Маріуполя стався замах

В окупованому Маріуполі стався замах на колаборанта — так званого очільника міста Костянтина Іващенка.

В Маріуполі відбувся замах на гауляйтера Іващенко. Нажаль, поки не дуже вдало. Але, це лише початок. Ну що, мраZота! Досі смішно від «відплата вже тут»? Далі буде, - написав Андрющенко.

Росіяни кажуть, що вибуховий пристрій заклали на вʼїзді в місцевий зоопарк. Він здетонував, коли Іващенко проїжджав поруч. Пропагандисти кажуть, що колаборант не постраждав.

Замахи на колаборантів

22 червня російські ЗМІ повідомили про відрив авта колишнього керівника місцевої автостанції, ставленика окупантів у Чорнобаївці як "голови ОВА" Юрія Турульова. Він отримав легкі поранення.

Того ж дня підірвали автомобіль ексдепутата від «слуг» і колаборанта Олексія Ковальова — він отримав поранення, але вижив.

27 липня у Херсоні підірвалася автівка «поліції» російської окупаційної адміністрації, один з колаборантів загинув, інший госпіталізований.

6 серпня росЗМІ повідомили про замах на так званого заступника голови окупаційної адміністрації Нової Каховки Віталія Гуру.

Як зазначається, напад стався біля будинку, де проживав Віталій Гура. Так, невідомі стріляли у колаборанта, ймовірно, з пістолета Макарова.

Колаборанта госпіталізували, він перебуває у дуже важкому стані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?