У масштабній ДТП на Прикарпатті постраждало 7 осіб: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У масштабній ДТП на Прикарпатті постраждало 7 осіб: опубліковані фото

У масштабній ДТП на Прикарпатті постраждало 7 осіб: опубліковані фото
Джерело:  https://if.npu.gov.ua/uk/

У неділю, 22 січня, на виїзді з міста Яремче на Прикарпатті сталася велика ДТП, а результаті якої постраждали 7 осіб, 5 з яких - діти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.
Відзначається, що 22 січня близько 18-ї години 45 хв. на виїзді з міста Яремче 27-річний житель села Микуличин Яремчанської міської ради, рухаючись на автомобілі «ВАЗ 2109», не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Форд Фієста" під керуванням 38-річного іванофранківця. Було встановлено, що водій «Жигулів» був за кермом неабияк напідпитку.

Читайте також: В Одесі трамвай влаштував серйозну ДТП: опубліковані фото
У результаті ДТП водій автомобіля "ВАЗ 2109" отримав тілесні ушкодження у вигляді саден ноги. Його 29-річну дружину та трьох дітей 6, 4 і 3 років госпіталізували в Яремчанську лікарню з травмами голови. Ще одного 3-річного хлопчика з важкими ушкодженнями голови доставили в обласну дитячу лікарню.
Повідомляється, що в ДТП постраждала ще одна дитина - 4-річна пасажирка «Форда». У неї діагностовано посттравматичні головні болі.
Поліція з'ясовує всі обставини ДТП.
Як повідомляв ONLINE.UA, 22 січня в Києві на Оболоні нетверезий водій "Порш Кайен" влаштував масштабну ДТП і намагався втекти з місця події.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?