У Мелітополі пролунав вибух біля залізничного депо з технікою РФ — Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мелітополі пролунав вибух біля залізничного депо з технікою РФ — Федоров

У Мелітополі пролунав вибух біля залізничного депо з технікою РФ — Федоров
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Мелітополі вранці 14 квітня пролунав вибух біля залізничного депо, куди окупанти звозять свою техніку.

Джерело: Іван Федоров

У Мелітополі пролунали нові вибухи

Федоров повідомив, що цей вибух чули навіть у селах довкола Мелітополя.

Цей вибух був поблизу залізниці і залізничного депо. Деталі повідомимо згодом. Але ворог там концентрує техніку і боєприпаси. І на базі депо розмістив ремонтну базу, яка вже страждала від вибухів, але ще не повністю зруйнована, - сказав Федоров.

Він додав, що ввечері 13 квітня в районі аеродрому міста чули вибухи та перестрілку.

Мер припускає, що це могла бути внутрішня суперечка окупантів.

Окупаційна так звана адміністрація Мелітополя повідомила, що вибух нібито пролунав через газовий балон в гаражі на вулиці Радищева, 58.

Ситуація в окупованому Мелітополі

9 квітня Федоров повідомив, що за два тижня Сили оборони знищили 15 баз російських військ на окупованій території Запорізької області. Сім з них були розташовані у Мелітополі, інші – у Федорівці, Веселому, поблизу Токмака, Верхнього Токмака, Мирного, Молочанська.

Також мер Мелітополя розповів, що російські війська посилили фільтраційні заходи на окупованих територіях.

Зокрема посилилась примусова паспортизація.

Це не лише примусова паспортизація, де відбирають документи і ідентифікують жителів, а таким чином вони хочуть зробити інвентаризацію всіх тих, хто проживає на тимчасово окупованих територіях і приєднати їх до свого злочину, – сказав Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?